Et skridt nærmere et nyt navn



I går fik vi afviklet den første af to ekstraordinære generalforsamlinger, hvor medlemmerne skulle stemme for eller imod en navneændring på foreningen.  

Præcis som da vi på den ordinære generalforsamling afslørede planerne om at kalde Dansk Svømmebadsteknisk Forening for Danske Svømmebade, var reaktionerne fra de fremmødte positive, og der blev også enstemmigt stemt for.  

Det var en yderst tilfreds bestyrelse med formand Lars Norring i spidsen, der sad tilbage efter generalforsamlingen.

- Siden vi offentliggjorde vores tanker om et nyt navn til foreningen, har vi kun modtaget positive reaktioner og konstruktive inputs til navnet og det nye logo. Det vidner om, at medlemmerne, ligesom os, kan se behovet for et nyt navn og, at vi har deres fulde opbakning til et navneskifte. Efter dagens generalforsamling er vi nu et skridt nærmere at kunne kalde os Danske Svømmebade, fortæller Lars Norring.

Selvom der indtil nu kun har været positive tilbagemeldinger, kræver foreningens vedtægter, at navnet bliver stemt igennem på to ekstraordinære generalforsamlinger. Anden og sidste generalforsamling afholdes d. 26. oktober 2020 på Sjælland. Alle medlemmer modtager en indkaldelse på mail.

Skrevet af Maj-Britt Marschall