17 kommuner i Hovedstadsområdet bliver berørte af nye restriktioner



På grund af et stigende smittetal i hovedstadsområdet kunne Sundhedsminister Magnus Heunicke i går meddele på et pressemøde, at der fra mandag d. 7. december indføres nye restriktioner i 17 kommuner i hovedstadsområdet.

De nye restriktioner gælder kommunerne: København, Tårnby, Brøndby, Hvidovre, Vallensbæk, Gladsaxe, Rødovre, Herlev, Lyngby-Taarbæk, Frederiksberg, Ishøj, Gentofte, Ballerup, Høje-Taastrup, Dragør, Glostrup, Albertslund.

Restriktionerne, som gælder til og med den 2. januar 2021, stiller store krav til både foreninger og faciliteter. 

Hvad er nyt?

I dag har børn og unge op til 21 år mulighed for at samles 50 personer ved idræts- og foreningsaktiviteter, men fra 7. december er det ikke længere muligt. Her må man i stedet kun deltage 10 personer inkl. træner ved aktiviteterne.

Er du i tvivl om, hvordan restriktionerne skal tolkes, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på telefon 43 52 43 53 eller på mail kontakt@svommebad.dk

På vores hjemmeside kan du også orientere dig i retningslinjerne for indendørs og udendørs idræt, lige som Kulturministeriet har udgivet en regional Q&A for hovedstadsområdet. Find den her.

Skrevet af Maj-Britt Marschall