Dansk Svømmebadsteknisk Forening bliver medlem af IAKS



International Association for Sport and Leisure Facilities (IAKS) er en verdensomspændende brancheforening med base i Tyskland. IAKS arbejder for at udbrede kendskabet og lysten til at leve en mere aktiv tilværelse for mennesker i hele verden.

Aktivitet kræver ifølge IAKS funktionelle og ikke mindst motiverende faciliter. Af den grund har foreningen igennem årene gjort det til deres fornemmeste opgave at udvikle inkluderende og universelt tilgængelige idræts- og fritidsfaciliteter, der indbyder til leg, læring og aktivitet.

De tiltag støtter Dansk Svømmebadsteknisk Forening op om, og vi har derfor søgt og fået medlemskab af IAKS. I IAKS søger man at bygge bro mellem branchens mange forskellige interessenter ved at diskutere og forstå fremtidens ønsker og forventninger til idræts- og fritidsfaciliteter, og netop det kommer medlemmer af DSF til gode, fortæller formand, Lars Norring.

- Vi er blevet medlemmer af IAKS, fordi det er en rigtig interessant forening, der altid er først med nyeste tendenser indenfor opførelse og udnyttelse af sports- og idrætsfaciliteter. Den viden vi får gennem IAKS kommer vores medlemmer til gode.

Dansk repræsentant i IAKS ekspertpanel
IAKS har nedsat et ekspertpanel, der består af rådgivere, designere og arkitekter samt folk med forstand på den tekniske del og erfaring med drift inden for svømmehaller. I ekspertpanelet sidder Ole Grønborg, som ud over at være direktør i Aalborg virksomheden UltraAqua også er DSF’s repræsentant i IAKS.

Seks gange årligt udgiver IAKS magasinet sb og i næste nummer, vil der være en præsentation af Dansk Svømmebadsteknisk Forening.

Læs mere om IAKS her https://iaks.sport/

Skrevet af Administrator