Dato for udløb af erhvervslivredderprøver forlænges



FOA, Rådet for Større Badesikkerhed, HI, Dansk Svømmeunion og DSF har besluttet at give dispensation til forlængelse af alle erhvervslivredderprøver frem til den anden side af nedlukningen.


Af Casper Holm, Dansk Svømmebadsteknisk Forening


Coronavirussens udbredelse har stor betydning for det danske svømmemiljø og dermed også for de mange livreddere i svømmehallerne. I forlængelse heraf vil der være flere livreddere, hvis livredderbevis udløber i denne lockdown periode.


Det er derfor besluttet at forlænge udløbsdatoen på de erhvervslivredderprøver, der ellers ville være udløbet i løbet af denne periode. Det betyder, at alle som skulle have været op til en ny prøve i denne periode vil få forlænget deres nuværende prøvebevis og få dispensation til fortsat at have en gyldig prøve når Svømmehallerne åbner igen. Ligeledes vil der blive afsat rimelig tid i den efterfølgende periode, så det er muligt at træne til prøven, inden den skal aflægges.

Når myndighederne giver grønt lys til at åbne op for Svømmehallerne igen, vil der blive sendt mere specifikke informationer ud omkring tidsrammen for aflæggelse af prøver, så de kan afvikles på bedste vis.  

Casper Holm Skrevet af Casper Holm