Emergency Medical Services Congress - EMS2018



Dansk Svømmebadsteknisk Forening ønsker at gøre opmærksom på afholdelse af følgende kongres i København til april. Bestyrelsen har ikke repræsentanter med og har ikke mulighed for at lave en samlet tilmelding, men vi synes alligevel, at kongressen fortjener at blive nævnt for foreningens medlemmer, der har interesse indenfor sikkerhed og medicinske nødsituationer.

For 3. gang afholdes den europæiske Emergency Medical Services Congress - EMS2018 i København. Kongressen samler forskere, sundhedspersonale og ledende medarbejdere inden for akutmedicinsk behandling og præhospitalbehandling. 

På programmet er der forskellige workshops, hvoraf flere også kan være interessante for livreddere i svømmehaller mm. Der er blandt workshops med fokus på håndtering af luftveje, på defusing og på træning på jobbet som forberedelse til de hændelser, der måtte opstå. Alle workshops foregår på engelsk.

Udover diverse workshops er der her en mulighed for at opleve beredskabet i aktion med den præhospitale behandling, der følger i forlængelse af, at der er blevet ringet 1-1-2. 

Kongressen varer fra mandag til onsdag den 16-18/4. Man kan købe adgang til både en enkelt eller alle 3 dage. 

Læs selv mere her og tilmeld dig via linket https://emseurope.org/registration/

Skrevet af Administrator