Holdarbejde: Ekstra udfordring i et svømmebad



Når flere medarbejdere er løst tilknyttet – på DSF’s årsmøde får du inspiration til at skabe stærkere og mere resultatorienterede team

At få medarbejdere til at arbejde som et hold kan være svært – og i et svømmebad er der yderligere den udfordring, at flere medarbejdere – primært livreddere - ikke er fastansat:

- Derfor er det endnu vigtigere, at der er et fælles billede af, hvad vi vil; hvad det er for nogle mål, vi går efter, siger Henrik Møller fra CoastZone.

Ham kan du møde på DSF’s årsmøde i Fredericia, hvor han onsdag 15. april kl. 11-12 fortæller om »Hvordan får du medarbejderne til at løfte i flok?«.

Én af hans teser er, at det er vigtigt at se på både de faglige kompetencer og de menneskelige egenskaber, fordi når vi fungerer sammen som mennesker, så giver det også et løft til det faglige. 

- Forskellighed er godt: Det giver en god dynamik og vi kan hjælpe hinanden. Styrken i et team er, at vi har hver vores måde. Men det kræver, at vi har defineret et fælles mål, siger Henrik Møller, som tidligere har undervist i svømmebade, så han kender verdenen indefra.

CoastZone arbejder med begrebet High Performance Team, som er en gruppe, der arbejder sammen mod et fælles mål ved at skabe og udnytte synergien. Medarbejderne finder styrke i hinandens forskelligheder og danner en positiv spiral via en åben, ærlig og direkte dialog.

Henrik Møllers indlæg vil give dig inspiration til at gå hjem og skabe endnu stærkere og mere resultatorienterede team.

Der er 3 nøgleord i hans indlæg: Fælles mål, positivitet og udbytte – både til den enkelte og svømmebadet.

 

Erling Madsen

 

Billedtekst/

- Forskellighed er godt: Det giver en god dynamik og vi kan hjælpe hinanden. Styrken i et team er, at vi har hver vores måde. Men det kræver, at vi har defineret et fælles mål, siger Henrik Møller.

Skrevet af Administrator