Er ungdommen glemt i svømmebadene?



- Har svømmehallerne ladet sig gå fallit over for ungdommen?

Spørgsmålet stiller den 27-årige Daniel Bæksted, som er i færd med at uddanne sig til badeassistent. Han er i praktikophold i Hillerød Svømmehal og én af de ting, der har slået ham er, at der må kunne gøres noget for at få flere unge i svømmebadene.

Kigger vi på et typisk svømmebad, så er der nærmest som standard tilbud om svømning for babyer, for børn og for pensionister:

- Der bliver gjort meget for pensionister og børn - men ungdommen er tilsyneladende glemt. Vi lukker for at have pensionistsvømning – men ikke for ungesvømning! noterer Daniel Bæksted, som derfor har lagt hovedet i blød for at komme med bud på, hvad der kan gøres.

Han er opmærksom på, at unge ofte vil lege lidt mere vildt og derfor også kræver lidt mere plads og larmer mere, men dét mener han ikke bør være et uoverskueligt problem, fordi der så kan lukkes af for andre gæster.

- De fylder meget, men det er ingen undskyldning for ikke at have dem, siger han.

Hvad gør I for at tiltrække unge? Har du erfaring eller bud på, hvad der kan gøres, så send en mail ved at klikke på signaturen under denne artikel.

Meld dig til uddannelsen til badeassistent!
Daniel Bæksted er i gang med den toårige uddannelse til badeassistent – og der starter et nyt hold 1. september.
Er du interesseret i at starte på uddannelsen eller har du en medarbejder, som gerne vil opgraderes og få masser af viden og inspiration, så haster det: Uddannelsesaftalen skal være underskrevet senest mandag 25. juni.

Du kan læse mere om uddannelsen her:
https://www.svommebad.dk/uddannelse/svommebadsassistent

Erling Madsen (erling.madsen@ajourpress.dk)

 

- Der bliver gjort meget for pensionister og børn - men ungdommen er tilsyneladende glemt. Vi lukker for at have pensionistsvømning – men ikke for ungesvømning! noterer Daniel Bæksted. (Arkivfoto: Erling Madsen)

Skrevet af Administrator