Water & Wellness Randers har fået ny ejer



Gribskov Gruppen har solgt Water & Wellness Randers til det nyopstartede aktieselskab, Sportsmanagement Holding, der bl.a. har tilknytning til DGI-huset i Herning.  


Af Casper Holm, Dansk Svømmebadsteknisk Forening


Gribskov Gruppen, der står bag Water & Wellness Randers, har længe været på udgik efter en køber til sit midtjyske badeland.


Den endelige handel er nu faldet på plads, og det betyder, at badelandet overtages af Sportsmanagement Holding A/S, som overtager hele foretagendet med personale og drift.

Sportsmanagement Holding A/S er et nyopstartet aktieselskab, der er dannet med det formål at købe Water & Wellness Randers. Bag selskabet står Søren Møller, tidligere formand i DGI, Michael Stensgaard, direktør i DGI Huset Herning, Jakob Sander, direktør i Vejen Idrætscenter samt Lars Steen Pedersen, bestyrelsesformand i DGI Huset Herning.

Om overtagelsen siger bestyrelsesformand, Søren Møller, til Randers Amtsavis:

- Water and Wellness Randers skal være et folkeligt sted, hvor byens borgere føler sig velkomne og får gode oplevelser. Jeg vil nødigt sige, at det ikke er en succes i dag, men jeg er sikker på, at vi kan gøre det endnu bedre og i hvert fald få det til at vokse med fem procent. Noget af det bliver at få abonnement til børnefamilierne og få det gjort sjovere, billigere og bedre.

Synergi og nye tiltag
Ny direktør i Water & Wellness Randers bliver Michael Steensgaard, som også styrer slagets gang i DGI Huset Herning.

– Min rolle bliver at skabe noget synergi, hvor jeg naturligvis vil undgå de tiltag, der har slået fejl i Herning og i stedet bringe de ting i spil, som vi ved virker, siger Michael Stensgaard til Herning Folkeblad.

Selv om Sportsmanagement Holding A/S er et nystartet aktieselskab, er der masser af erfaring med idræt og drift af faciliteter i ejerkredsen.

Derfor glæder bestyrelsesformand Søren Møller sig over købet og ser frem til den spændende opgave, det bliver at løfte Water & Wellness Randers mod nye højder:

- Det er en spændende opgave for os at videreføre et af Danmarks største OPP-samarbejder i et godt samarbejde med Randers Kommune, foreningerne i området og de mange kunder og brugergrupper, siger Søren Møller til Randers Amtsavis.

Salget af Water & Wellness Randers sker i forlængelse af, at Gribskov Gruppen i maj 2019 varslede, at de for fremtiden ikke ønskede at drive Water & Wellness Flintholm. Driften overtages i stedet af Frederiksberg Kommune fra 1. juli 2020. Læs mere om den aftale i bunden af denne artikel. 


Fakta om Water & Wellness Randers
Water & Wellness Randers er landets første svømmebad opført som OPP (offentlig privat samarbejde) med Randers Kommune.

Anlægget stod færdigt i februar 2015 og indeholder bl.a. et 50 meterbassin til konkurrencesvømmere og motionister, et badelandsområde med Danmarks længste vandrutsjebane og en wellnessafdeling med Danmarks støre saunahave.

Casper Holm Skrevet af Casper Holm
Relaterede nyheder
Vi analyserer muligheden for et salg, med rettidig omhu. Men Water & Wellness Randers er ikke ved at lukke: Det giver overskud – og vi har fået vendt et underskud til et overskud.
Læs mere
Frederiksberg Kommune overtager driften af Flintholm

Det bliver Frederiksberg Kommune, der overtager den permanente drift af Water & Wellness Flintholm fra 1. juli 2020. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Læs mere